Ei köyhiä vastakkain -mielenosoitus yhdistää voimansa Oikeus elää -mielenosoituksen kanssa

Pääkaupungin Joukkovoima siirtää Helsingin poliisin toiveiden mukaisesti Ei köyhiä vastakkain! -mielenilmauksensa Paasikiven aukiolta, joka on annettu Suomi Ensin -mielenosoituksen käyttöön.

Poliisi ilmoitti mielenosoituksen paikan siirron johtuvan mahdollisesta liian suuresta osallistujamäärästä, sillä heidän mukaan Paasikiven aukiolle mahtuisi vain noin 50-100 mielenosoittajaa.

Emme kuitenkaan ole pahoillamme, sillä yhdistämme mieluusti voimamme Mannerheimintien toiselle puolelle asettuneen Oikeus elää -mielenosoituksen kanssa. Vastustamme kaikenlaista köyhien vastakkainasettelua taustaan katsomatta. Uusi mielenosoituspaikkamme on täten Kiasman aukiolla klo 15–18 lauantaina 15.7.2017.

Joukkovoima on rauhanomaisesti ilman rasismia tai fasismia kaikkien ihmisoikeuksia ja kestävää elämää edistävä kansanliike. Lauantain mielenosoituksessa on odotettavissa puheenvuoroja eri vähäosaisien ryhmien edustajilta, seuraleikkejä aidossa kuntouttavan työtoiminnan hengessä, disko tasa-arvon puolesta ja hengailua hyvässä hallituksen vastaisessa seurassa.

Tervetuloa ystävät!