Ohjeita omien lentolehtisten laatimiseen

Joukkovoiman yleiskokouksessa 15.6.2015 päätettiin, että mielenosoitus järjestettäisiin kolmen selkeän päävaatimuksen taakse.
Vaatimukset ovat:

1. Leikkauspolitiikkaa vastaan Suomessa, Euroopassa ja koko maailmassa
2. Riittävä toimeentulo kaikille
3. Ihmis- ja perusoikeudet kaikille

Näin pyritään luomaan sellainen tapahtuma, johon voivat osallistua eri taustoista tulevat yksilöit ja ryhmät. Kaikkia yhdistää leikkauspolitiikan vastustaminen. Ryhmät ja yksilöt voivat osallistua Joukkovoima- mielenosoitukseen omine tunnuksineen ja ehdotuksineen.

Joukkovoima-mielenosoitus voi toimia siten myös areenana, jossa eri taustoista tulevat toimijat voivat tuoda omat ratkaisuehdotuksensa tilanteeseen. Tästä syystä päädyttiinkin siihen, että eri ratkaisuja ja syvempää analyysia tarjoavat lentolehtiset tulisivat suoraan verkostoon kuuluvilta ryhmiltä ja yksilöiltä. Tämä tarkoittaa sitä, että joukkovoima-verkoston nimissä julkaistaan vain nuo kolme päävaatimusta ja muuten eri yhteenliittymät kirjoittavat omia lentolehtisiään.

Jotta lentolehtiset toimisivat mahdollisimman hyvin, kannattaa pitää muutama asia mielessä lentolehtisiä kirjoittaessa.
1. Jokaisessa lentolehtisessä kannattaa mainita myös nuo kolme päävaatimusta, sillä siten sidomme omat ratkaisuehdotuksemme osaksi laajempaa kansanliikettä.
2. Lentolehtisessä on hyvä mainita selkeästi mikä ryhmä/yksilö/taho on kyseessä, ja mainita erikseen, että ryhmä tukee Joukkovoima– mielenosoitusta ja osallistuu siihen.

Näillä yksinkertaisilla keinoilla pidämme Joukkovoima-verkoston mahdollisimman avoimena erilaisille toimijoille ja mahdollistamme mahdollisimman laajan yhteistyön! Tärkeintä on, että voimme innostaa ja innostua vastarintaan, niin että eri ryhmät ja yksilöt voivat itse löytää heille sopivimmat vastarinnan muodot.

– Joukkovoiman mediaryhmä

Alkuperäinen teksti täällä:
https://www.facebook.com/notes/joukkovoima-hallituspolitiikkaa-vastaan/ohjeita-omien-lentolehtisten-laatimiseen/1009265912439118