#EIJATKOON 30.3.2019 – Joukkovoima kurjistamista vastaan -mielenosoitus Helsingissä

Kuluneen neljän vuoden aikana maamme hallitus on leikannut ja jäädyttänyt, lakkauttanut ja keskittänyt, myynyt ja yksityistänyt, uhkaillut ja painostanut. Ennen vaaleja jokainen hallituksessa istunut puolue lupasi hyvinvointia kaikille, mutta otti koulutuksesta, lapsilta, työttömiltä, työläisiltä, sairailta, vammaisilta ja eläkeläisiltä. Näitä kaikkia päätöksiä on väitetty vaikeiksi mutta tarpeellisiksi, talouden kannalta välttämättömiksi toimenpiteiksi.

Nyt Sipilän hallituksen kausi on loppumassa ja eduskuntavaalit lähestyvät. Joukkovoima hallituspolitiikkaa vastaan -verkosto on jälleen liikkeellä muistuttamassa, ettei talouskurituksella ole kansan hyväksyntää. Me emme halua nähdä eduskunnassa enää yhtään päättäjää, joka ennen vaaleja valehtelee olevansa pienen ihmisen puolella ja leikkaa sitten heikoimmassa asemassa olevilta. Tule mukaamme kulkueeseen ympäri Helsingin 30.3.2019 sanomaan yhdessä kansaa kurjistavalle politiikalle: EI JATKOON!

Mielenosoituksen järjestää puoluepoliittisesti sitoutumaton Joukkovoima hallituspolitiikkaa vastaan -verkosto. Olemme neljän vuoden ajan järjestäneet leikkauksia vastustavia ja perusoikeuksia puolustavia mielenilmauksia Helsingissä ja ympäri Suomea. Kanssamme ovat marssineet kymmenet tuhannet ihmiset vaatien parempaa suuntaa päätöksenteolle.

Perusteesimme ovat:

  1. Leikkauspolitiikkaa vastaan Suomessa, Euroopassa ja koko maailmassa
  2. Riittävä toimeentulo kaikille
  3. Ihmis- ja perusoikeudet kaikille

Joukkovoima-liike ei hyväksy syrjintää, rasismia tai köyhien vastakkainasettelua. Kutsumme mukaan kaikki järjestöt ja viiteryhmät, jotka sitoutuvat näihin teeseihin ja haluavat tuoda kulkueeseen omat teemansa ja aloitteensa seuraavalle hallituskaudelle.

Joukkovoima hallituspolitiikkaa vastaan

www.joukkovoima.com
www.facebook.com/joukkovoima
www.twitter.com/joukkovoimaa

 

HALUATKO MUKAAN JÄRJESTELYIHIN?

Jos sinä tai järjestösi haluaa olla mukana osallistumassa mielenosoituksen järjestelyihin, olette tervetulleita mukaan yleiskokouksiimme. Seuraava järjestetään 13.2.2019 klo 17:00 osoitteessa Kulmavuorenkatu 5, Helsinki. Kokoukseen voi osallistua myös Skypen kautta.

Mielenosoitusta voi tukea myös ilmoittautumalla mielenosoitusta tukevien järjestöjen listalle, tekemällä lahjoituksen tai ryhtymällä kutsumaan koolle omia kärkiteemoja esiin nostavaa blokkia kulkueeseen.